918 keer bedankt, kiezer!

16 Oktober 2018

918 keer bedankt, kiezer!

We hebben met Groen Boom meer stemmen als bij de vorige verkiezingen en onze ploeg is sterker en groter dan ooit te voren.

Naast CD&V Boom zijn we de enige partij in Boom die vooruit gaat. We willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt dan ook proficiat wensen met het mooie resultaat.

Maar we gaan eerlijk zijn, we zijn wat teleurgesteld. Graag hadden we in Boom een tweede zetel gehaald. Voor deze zetel hadden we welgeteld 1 stem te weinig. Hoe graag we Sven, onze eerst verkozene, een compagnon hadden gegund in de gemeenteraad, het lukte net niet.

Toch zijn we de laatste jaren sterk gegroeid. We hebben meer leden dan ooit tevoren, we hebben een sterke, ge├źngageerde jongerenploeg en op Vlaams niveau scoort Groen heel goed. Bovendien krijgen we van meer en meer Bomenaars te horen dat ze onze kritische, constructieve houding in de gemeente erg kunnen smaken.
Bedankt aan iedereen die op ons stemde en ook bedankt aan iedereen die ons steunde en in ons geloofde. We zullen die steun ook de komende jaren broodnodig hebben.

We gaan er terug tegen aan voor een menselijker, eerlijker en gezonder Boom.